Turite klausimų? +370 698 34349 

Arcsound Haze XXL nešiojama garso kolonėlė sistema su bevieliu mikrofonu. LED apšvietimu, SD/USB, galia 200 W / RMS, Veikimo trukmė: 7 val. Bluetooth 5.0 | Garantija suteikiama 1 metai | Nemokamas Pristatymas

Būsena: Prekyboje

399,00 €

Nemokamas pristatymas per 0-3 darbo dienas.

Klauskite apie prekę / Siūlykite savo kainą / Derėkites

ŽEMIAUSIOS KAINOS GARANTIJA!

Mes pasiūlysim geresnę kainą ir duosime Jums papildomą nuolaidą iki 100 Eur! Tiesiog palikite užklausą arba paskambinkite mums.

AKG

Produkto aprašymas

Arcsound Haze XXL nešiojama garso kolonėlė sistema su bevieliu mikrofonu. LED apšvietimu, SD/USB, galia 200 W / RMS, Veikimo trukmė: 7 val. Bluetooth 5.0 | Garantija suteikiama 1 metai | Nemokamas Pristatymas

Arcsound Haze XXL puiki garso sistema Jūsų vakarėliui. Korpuse įdiegtas LED apšvietimas leis Jums mėgautis tikros diskotekos apšvietimu ir garsu!

Arcound HAZE XXL yra solidi ir žaisminga vakarėlio kolonėlė, aprūpinta dvigubais 12" elementais, kur tikrai parodysite, kur turi būti spintelė. Jei manote, kad visas gyvenimas apskritai yra pilkas ir nuobodus, viską pamatysite linksmais spalvų atspalviais. muzika pradeda tekėti. Jie ir toliau remiasi Haze sėkme, kur didelis skirtumas yra tas, kad didysis brolis turi dvigubus 12 colių elementus ir didesnę stiprintuvo galią. Iš esmės tai tos pačios funkcijos ir subtilumas, tačiau trumpai tariant, XXL gali groti garsiau ir giliau. Išdėkite garsiakalbį į balkoną, užmegzkite dainą su Infected Mushroom ir stebėkite kaimynų veidų išraiškas. Tai gali būti smagu! Nurodyta, kad akumuliatoriaus veikimo laikas yra 7 valandos, esant 50 % garsumui, o tai yra pakankamai smagiai nakčiai, apimančiai galimą vakarėlį. Jei yra akumuliatoriaus lizdo, prijunkite HAZE XXL prie artimiausio sieninio lizdo ir tiesiog tęskite! Žinoma, galite išsitraukti mikrofoną ir dainuoti duetu su bet kuriuo atlikėju! Prieš naudodami HAZE XXL pirmą kartą, turite įkrauti akumuliatorių 8 valandas, o garsiakalbis neturi būti įjungtas.

  • Linksmas vakarėlio garsiakalbis su Bluetooth 5.0, belaidžiu mikrofonu ir baterijos veikimu

  • Didelė įranga su 1" aukštųjų ir dvigubų 12" bosų elementais

  • Stiprintuvai, kurie palieka visą 200 vatų RMS, prisideda prie to, kad būtų galima groti garsiai

  • Iki 7 valandų baterijos veikimo laikas be LED apšvietimo (esant 50 % garsumo)

  • Akumuliatoriaus veikimo laikas iki 6 valandų su LED apšvietimu (esant 50 % garsumo)

  • Lengvai pasiekiamas maitinimo mygtukas ir jungtys viršutiniame skydelyje

  • Suporuokite du garsiakalbius belaidžiu būdu, kad gautumėte stereogarsą (kairysis tampa pagrindiniu, dešinysis - pavaldiniu)

  • Integruotas FM radijo priėmimas

  • Iki 10 metrų atstumas belaidžiam mikrofonui

  • Dvi mikrofono įvestis ir gitaros įvestis su atskirais garsumo valdikliais ir Echo/Delay efektu

  • Viršutinio skydelio tonų valdikliai (žemieji + aukšti dažniai)

  • LED apšvietimas, kuris seka muzikos pulsą

  • Dėl dviejų ratų lengva važiuoti kartu su jumis

  • Nuotolinio valdymo pultas, be kitų dalykų, yra su nutildymo funkcija ir EQ mygtuku

Kolonėlė, siūlanti šviesų šou

Dekoratyvinės LED lemputės, kurios sinchronizuojasi su muzika, sukuria malonią vakarėlio aplinką. Galite lengvai perjungti kelis skirtingus šviesos šou tipus. Strobe, pulsuojantys efektai – puikiai sinchronizuojami su mėgstama muzika. Ar norite, kad vakarėlio dėmesys būtų nukreiptas į jus ar į kalbėtoją? Jokių problemų. Vienu mygtuko paspaudimu galite pakeisti arba išjungti šviesos efektus. Išjungus LED apšvietimą, akumuliatoriaus veikimo laikas šiek tiek pailgėja, jei manote, kad muzika yra prioritetinė. Bet pakentėkite – žinoma, šaunu su trupučiu disko šviesos!

Didesnis. Drąsiau. Geriau.

Pagrindinė „HAZE XXL“ funkcija, kurią tikriausiai įvertins dauguma žmonių, yra „Bluetooth“ priėmimas. Naudodami 5.0 versiją gausite ne tik gerą garso kokybę, bet ir trumpesnį akumuliatoriaus veikimo laiką. Jame yra belaidis mikrofonas, jei norite pasimėgauti karaoke, jei kas nors norėtų pasakyti jaudinančią kalbą ar tiesiog pasveikinti visus svečius. Garsiakalbis turi dvi įvestis mikrofonams, tiems, kurie turi savo ir mano, kad tai turėtų būti karaoke vakaro dueto tema. Be to, yra ir gitaros įvestis, taigi, jei turite kokių nors riebių rifų, pats laikas juos pristatyti savo auditorijai. 
Garso šaltinio kabelių įvestyse randame „micro SD“ prievadą, USB-A prievadą ir analoginę 3,5 mm stereo įvestį.


Ištikimas kompanionas renginiuose!


HAZE XXL yra nešiojamas, jo nereikia jungti prie sieninio lizdo! Taigi kodėl gi jo nepasiėmus su savimi į kitą vakarėlį? Ir įvykis po to… taip pat gimtadienis po to…! Dviejų ratų dėka garsiakalbį lengva pasiimti su savimi į kitą nuotykį.
Akumuliatorius veikia iki 7 valandų, todėl vakarėlis gali tęstis iki paros valandų. Tačiau nesijaudinkite dėl akumuliatoriaus kodo. Būtent, galite prijungti HAZE XXL prie sieninio lizdo ir žaisti toliau, kol norite!

Gamintojas: Arcsound
Našumas: Baterijų veikimas, karaokė, radijo priėmimas
Ginkluotė: 1" aukštų dažnių garsiakalbis, du 12" vidutinio dažnio / žemųjų dažnių garsiakalbiai
Stiprintuvo efektas: 200 vatų RMS
Dažnių diapazonas: +/-3 dB: 45 - 18 000 Hz
Įėjimai: 1 x 3,5 mm stereo, 1 x Bluetooth, 1 x gitara, 1 x micro SD kortelė, 1 x USB-A, 2 x mikrofonas
Signalo ir triukšmo santykis: 72dB
Baterijos veikimo laikas: 50% garsumo: iki 7 valandų (LED išjungtas), iki 6 valandų (LED įjungtas)
Dažai: Juoda
Pridedami priedai: Nuotolinio valdymo pultas, mikrofonas
Išmatuoti: 415 x 1006 x 390 mm (P x A x G)
Svoris: 18,4 kg

Parašyti savo apžvalgą

Jūsų apžvalgos: Arcsound Haze XXL nešiojama garso kolonėlė sistema su bevieliu mikrofonu. LED apšvietimu, SD/USB, galia 200 W / RMS, Veikimo trukmė: 7 val. Bluetooth 5.0 | Garantija suteikiama 1 metai | Nemokamas Pristatymas

Kaip įvertintumėte šią prekę? *

  1 balas 2 balai 3 balai 4 balai 5 balai
Kokybė